Hollerup & Partners + Mazars = SANT
     
 

Från 1 september 2013 övergår revisionsverksamheten från Hollerup & Parnters till Mazars. Övriga delar av verksamheten finns kvar hos Hollerup & Partners.

Se pressmeddelande från Mazars 2013-09-02:

_______________________________________________________________________

Mazars blir ännu starkare i Öresundsregionen

Revisions- och konsultbyrån Mazars förvärvar Hollerup & Partners i Lund  och blir en ännu starkare aktör på den attraktiva och innovativa marknaden i Lund och hela Öresundsregionen.

Förvärvet av Hollerup & Partners gör att Mazars förstärker byrån i Lund med ytterligare ett 10-tal medarbetare, både auktoriserade revisorer och revisorsassistenter.

– Det här är ett viktigt led i vår strategi att växa både organiskt och genom förvärv på våra lokala marknader. I första hand har vi valt att bli större i stortstadsregionerna. Lund är en attraktiv ort och med det innovativa klimat som råder här är våra förutsättningar på marknaden bättre när vi nu blir är en av de större aktörna på orten, säger Marianne Sandén Ljungberg, auktoriserad revisor och vd för Mazars i Sverige.

Hollerup & Partners har i likhet med Mazars funnits länge i Lund och båda parter har en lång tradition av att arbeta nära kunderna på ett personligt och engagerat sätt. Det gör att man har en stark förankring och stor kompetens om den lokala marknaden i Lund och i hela Öresundsregionen.

– Vi är stolta och glada över att nu tillhöra Mazars, en byrå med vilken vi delar värderingar och som överensstämmer med vårt sätt att arbeta. Med totalt 20 medarbetare på vårt kontor i Lund blir vi ett starkt team, som gör att vi ökar tillgängligheten och servicen till våra kunder. Det innebär också att vi kan erbjuda våra kunder en bredare och kvalificerad service när deras verksamhet även sträcker sig utanför landets gränser, säger Håkan Hollerup, auktoriserad revisor och grundare av Hollerup & Partners.

För ytterligare information kontakta:

Marianne Sandén Ljungberg, vd Mazars, 046-32 74 21, 070-514 55 99 ne.sandén.ljungberg@mazars.se
Håkan Hollerup, grundare Hollerup & Partners, 046 - 211 48 10 hakan.hollerup@mazars.se

 

 
   
     
Prenumerera